Verenigingsavond

Wil je graag een keer kijken bij de VGSN-TQ en meemaken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dat kan! De data van de volgende open dagen staan hieronder, maar je bent ook welkom om langs te komen op een willekeurige andere donderdag of om een Bijbelstudie mee te maken op een dinsdagavond.

Je kunt opgehaald worden op het station en als je dat wilt is het ook mogelijk om te blijven slapen bij een VGSN’er, zodat je een hele VGSN-avond mee kunt maken. Hiervoor kun je het formulier hiernaast invullen of een mailtje sturen naar info@vgsn.nl.

Wil je graag een keer kijken bij de VGSN-TQ en meemaken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dat kan! De data van de volgende open dagen staan hieronder, maar je bent ook welkom om langs te komen op een willekeurige andere donderdag of om een Bijbelstudie mee te maken op een dinsdagavond.

Je kunt opgehaald worden op het station en als je dat wilt is het ook mogelijk om te blijven slapen bij een VGSN’er, zodat je een hele VGSN-avond mee kunt maken. Hiervoor kun je het formulier hieronder invullen of een mailtje sturen naar info@vgsn.nl.

Wil je graag een keer kijken bij de VGSN-TQ en meemaken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dat kan! Je bent welkom om langs te komen op de donderdag of om een Bijbelstudie mee te maken op een dinsdagavond. Je kunt opgehaald worden op het station en als je dat wilt is het ook mogelijk om te blijven slapen bij een VGSN’er, zodat je een hele VGSN-avond mee kunt maken. Hiervoor kun je het formulier hiernaast invullen of een mailtje sturen naar info@vgsn.nl.

Wil je graag een keer kijken bij de VGSN-TQ en meemaken hoe het er bij ons aan toe gaat? Dat kan! Je bent welkom om langs te komen op de donderdag of om een Bijbelstudie mee te maken op een dinsdagavond. Je kunt opgehaald worden op het station en als je dat wilt is het ook mogelijk om te blijven slapen bij een VGSN’er, zodat je een hele VGSN-avond mee kunt maken. Hiervoor kun je het formulier hieronder invullen of een mailtje sturen naar info@vgsn.nl.

Studie

Wil je een keer kijken bij een studie aan de Radboud Universiteit of de Hogeschool Arnhem Nijmegen? De sfeer opsnuiven en colleges meemaken? De VGSN-TQ wil je daarbij helpen!  Vul het formulier hiernaast in en wij brengen je in contact met een VGSN’er die de studie van jouw interesse volgt, zodat je, in hoeverre dit mogelijk is, met hem of haar kunt meelopen. Vragen? Mail info@vgsn.nl.

Wil je een keer kijken bij een studie aan de Radboud Universiteit of de Hogeschool Arnhem Nijmegen? De sfeer opsnuiven en colleges meemaken? De VGSN-TQ wil je daarbij helpen!  Vul het formulier hieronder in en wij brengen je in contact met een VGSN’er die de studie van jouw interesse volgt, zodat je, in hoeverre dit mogelijk is, met hem of haar kunt meelopen. Vragen? Mail info@vgsn.nl.

Kamer

We hebben meerdere verenigingshuizen waar een aantal leden samenwonen. Als hier een plekje vrijkomt wordt hier een (toekomstige) VGSN’er voor gevraagd. Wil je meer informatie hierover? Vul het formulier hiernaast in!

We hebben meerdere verenigingshuizen waar een aantal leden samenwonen. Als hier een plekje vrijkomt wordt hier een (toekomstige) VGSN’er voor gevraagd. Wil je meer informatie hierover? Vul het formulier hieronder in!

Neem contact op


komende open dagen

Geen evenementen gevonden!